مصرف نارگیل برای همه افرادی که ورزش می کنند یا کارهای بدنی سخت انجام می دهند توصیه می شود.
برای حفظ قدرت، پالپ آجیل مزاحم مادران باردار و شیرده نخواهد بود.
نارگیل و میوه خشک نارگیل به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد، تحرک روده را تقویت کرده و با یبوست مقابله می کند.
روغن ها غشاهای مخاطی ملتهب را می پوشانند و بهبود آنها را تسریع می کنند، بنابراین روغن نارگیل برای زخم معده، ورم معده، کولیت توصیه می شود.
روغن نارگیل به طور فعال در ماساژ و زیبایی استفاده می شود. اسیدهای لوریک، اولئیک و کاپریلیک برای پوست مفید هستند.
آنها تعادل آب را حفظ می کنند، فرآیندهای متابولیک را فعال می کنند و خواص درمانی دارند. پوست با مواد مغذی اشباع شده و آبرسانی بیشتری پیدا می کند.
اما پوست های چرب در معرض خطر مسدود شدن منافذ هستند، بنابراین این روغن برای پوست های خشک مناسب تر است.
یک میوه استوایی با طعم و عطر منحصر به فرد در غذاهای سراسر جهان استفاده می شود. نارگیل به غذاهای مختلف چه تازه و چه خشک اضافه می شود.
گوشت نارگیل سفید از آجیل بالغ به دست می آید. به شکل خالص آن معمولا در تهیه دسر، سالاد و سوپ استفاده می شود. شیر نارگیل پایه بسیاری از غذاهای آسیایی است.
بسیاری از شما تصور می کنید که این مایع موجود در دانه های نخل نارگیل است.
در واقع، یک نوشیدنی عجیب و غریب از مخلوط کردن پالپ نارگیل با آب به دست می آید.
در این شکل شیر نارگیل به سوپ ها (به عنوان مثال تام یام معروف)، غذاهای ماهی و غلات اضافه می شود. و بر اساس شیر نارگیل، کوکتل های خوشمزه ای تهیه می شود که به خوبی در آب و هوای گرم ترمیم می شوند.
روغن نارگیل را می توان برای مو و ناخن نیز استفاده کرد. صابون ها، کرم ها و مومیایی ها بر اساس آن ساخته می شوند.
ویتامین E در ترکیب پالپ دیواره رگ های خونی را تقویت می کند، خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش می دهد و به طور کلی وضعیت قلب و عروق خونی را بهبود می بخشد.
شما نمی توانید بیش از 100 تا 200 گرم نارگیل تازه در روز بخورید و مطمئن شوید که محتوای کالری آن را کنترل کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.