پس از خرید گردو مخصوص فسنجان، باید آنها را به مدت یک روز خشک کنید آنها را در یک لایه روی کاغذ قرار دهید.
اگر قصد دارید آجیل را تا فصل بعد نگهداری کنید، باید آنها را به مدت یک ساعت در فر گرم قرار دهید تا رطوبت آن 100% از بین برود و کپک نزند.
بهتر است آجیل را در یک پوسته در یک جعبه مقوایی یا یک کیسه پارچه ای در دمای حداکثر 15 درجه نگهداری کنید.
اگر دما افزایش یابد، ممکن است کپک ایجاد شود.
نحوه نگهداری آجیل پوست گرفته شده.
آجیل به مدت دو هفته در دمای اتاق به خوبی نگهداری می شود.
آنها باید از کیسه پلاستیکی خارج شوند تا در آنجا خراب نشوند.
اگر آجیل ها را در ظرف شیشه ای دربسته قرار دهید و در جای خشک و تاریک قرار دهید تا دو ماه باقی می ماند.
در یک ظرف در بسته شیشه ای در یخچال، آجیل تا شش ماه، در فریزر در یک کیسه پلاستیکی تا یک سال ذخیره می شود.
آجیل سبز را نمی توان ذخیره کرد، اما می توانید از آنها مربا یا تنتور زمستانی درست کنید.
فواید مربای گردو کمی کمتر از مربای تازه است، زیرا در طول پخت و پز تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند و برخی از مواد مغذی خود را از دست می دهند.
اما مربا برای افرادی که مشکلات قلبی، کلیوی، کبدی دارند مفید است، زیرا پوست گردوی جوان حاوی مقدار زیادی ید است.
نکته اصلی این است که مربا را خیلی شیرین نکنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.