سرکه نارگیل اغلب به عنوان منبعی غنی از بسیاری از مواد مغذی شناخته می شود، زیرا شیره ای که برای تهیه آن استفاده می شود سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.
شیره همچنین حاوی کولین، ویتامین B، آهن، مس، بور، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی است.
تحقیقات بیشتر نشان می دهد که سرکه نارگیل طیف وسیعی از پلی فنول ها را فراهم می کند ترکیبات گیاهی مفیدی که ممکن است در برابر بیماری هایی مانند دیابت و بیماری قلبی محافظت کن.
علاوه بر این، به دلیل فرآیند تخمیر 8 تا 12 ماهه، سرکه نارگیل منبعی از باکتری های دوستدار روده است که به نام پروبیوتیک ها شناخته می شوند.
سرکه نارگیل و سرکه سفید بقا همچنین ممکن است به کاهش وزن ناخواسته کمک کند.
این نه تنها کالری ندارد، بلکه حاوی اسید استیک است، ترکیبی که نشان داده شده است به کاهش گرسنگی کمک می کند و به شما برای مدت طولانی تری احساس سیری می کند.
چندین مطالعه حیوانی اسید استیک را با کاهش اشتها مرتبط میدانند. این ترکیب همچنین ممکن است به خاموش کردن ژنهای ذخیرهسازی چربی و روشن کردن ژنهای چربیسوز کمک کند.
علاوه بر این، تحقیقات روی انسانها گزارش میدهد که داشتن سرکه همراه با وعدههای غذایی به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید.
در یک مطالعه، افرادی که به یک وعده غذایی سرکه اضافه کردند، در بقیه روز تا 275 کالری کمتر در مقایسه با افرادی که سرکه اضافه نکردند، دریافت کردند.
یک مطالعه کوچک بیشتر گزارش می دهد که مصرف سرکه همراه با وعده های غذایی ممکن است سرعت تخلیه معده شما را کاهش دهد – به طور بالقوه منجر به افزایش احساس سیری می شود.
تحقیقات همچنین سرکه را با کاهش وزن مرتبط می کند.
شرکت کنندگانی که 1-2 قاشق غذاخوری (15-30 میلی لیتر) سرکه در روز مصرف می کردند تا 3.7 پوند (1.7 کیلوگرم) وزن کم کردند و تا 0.9٪ چربی بدن خود را کاهش دادند.
در مقایسه، شرکت کنندگان در گروه کنترل 0.9 پوند (0.4 کیلوگرم) اضافه کردند.
مطالعات خاص در مورد سرکه نارگیل وجود ندارد. با این حال، از آنجایی که حاوی ترکیب فعال مشابه سایر انواع سرکه است، ممکن است به همان روش عمل کند.
گفتنی است، برای تایید این موضوع به تحقیقات بیشتری نیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.