خرما غذای سالمی است و شیره خرما اصلی آنها را می توان به صورت خام و پس از فرآوری مصرف کرد.
100 گرم میوه تازه حاوی بیش از 2 گرم پروتئین، 8 گرم فیبر، چربی کمی و حدود 20 گرم آب است. اما کربوهیدرات در اینجا بیش از 70 درصد است که بیشتر از سایر میوه ها است.
این بر محتوای کالری تأثیر می گذارد: سروینگ 100 گرمی خرما که قبلاً ذکر شد حاوی 277 کیلو کالری است.
خرما طعم شیرینی دارد که آن را به یک جایگزین طبیعی خوب برای شکر تبدیل می کند. وگان ها و گیاه خواران از میوه ها موس، پاستا خوشمزه و پودینگ درست می کنند. اما شربتی که اخیراً به طور فزاینده ای محبوب شده است، شایسته توجه است.
می توان آن را جایگزینی سالم برای شیرین کننده های سنتی دانست.
این محصول از شیره غلیظ خرما تهیه شده است و نباید هیچ افزودنی دیگری در آن وجود داشته باشد (باید با مطالعه اطلاعات روی برچسب از این موضوع مطمئن شوید).
این شربت حتی کالری بیشتری نسبت به خرمای خام دارد: 100 گرم حاوی بیش از 350 کیلو کالری است. اما به دلیل طعم شیرین عمیقی که دارد نیازی به مصرف زیاد ندارد.
شربت را می توان روی دسر، شیرینی، وافل، بستنی، پودینگ ریخت.
پنکیک با پنیر یا موز پاشیده شده با چنین افزودنی بسیار اشتها آور و خوشمزه خواهد بود و همچنین کوفته هایی با میوه. از شربت خرما می توان به عنوان یک ماده در ترافل یا آب نبات خانگی استفاده کرد.
شربت خرما طعمی قوی دارد که به خوبی با نوشیدنی ها، پنکیک، ماست و… گوشت ترکیب می شود.
علاوه بر این شربت خرما بسیار مفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.