پاستا (یا ماکارونی هفت غله) محصولی به رنگ زرد روشن تا خردلی است که از خمیر خشک یا خام تهیه می شود.
از زمان مادربزرگ های ما، این باور عمومی وجود داشته که پاستا شما را چاق می کند.
این بیانیه کاملاً درست نیست، زیرا خیلی چیزها به انتخاب شما بستگی دارد. و نکته البته در فرم و رنگ نیست.
مهم ترین جزء در ماکارونی آرد است، زیرا ماکارونی کلاسیک تنها از دو ماده تشکیل شده است آرد و آب.
این کیفیت غلات است که هنگام انتخاب پاستا باید به آن توجه زیادی داشته باشید.
هرچه آرد غلات کامل یا گندم دوروم بیشتر در تولید ماکارونی استفاده شود، فواید بیشتری برای بدن شما خواهد داشت.
در آرد با این سطح، تمام خواص مفید غلات حفظ می شود، زیرا دانه همراه با پوسته و جوانه آسیاب می شود.
به همین دلیل، ماکارونی گندم دوروم سرشار از فیبر، مجموعه ای کامل از ویتامین ها و مواد معدنی است.
برعکس، انواع نرمتر گندم که در تولید استفاده میشود، کیفیت، طعم، ظاهر و فواید قابلتوجه کمتری برای بدن دارد، در حالی که احتمال اضافه کردن پوندهای اضافی افزایش مییابد.
چگونه در میان تنوع عظیم ماکارونی در قفسه فروشگاه ها گم نشویم و انتخاب درستی داشته باشیم؟
چگونه خمیری را پیدا کنیم که طعم، ظاهر، خواص مفید آن را خوشحال کند و به شکل آسیبی نرساند؟ بیایید آن را بفهمیم.
2. چگونه یک محصول با کیفیت انتخاب کنیم؟
انتخاب پاستا “درست” را از کجا شروع کنیم؟ پاسخ ساده است: از مطالعه بسته بندی. ابتدا آرد حاصل از گندم دوروم باید در ترکیب ذکر شود. ممکن است به آن گفته شود:
(آرد مرغوب)
گندم دوروم
دوروم
فارینا دی گرانو دورو
سمولا دی گرانو دورو
سمولا دی فرومنتو دورو
ثانیاً، در یک ماکارونی با کیفیت، محتوای پروتئین باید حداقل 12.0 گرم باشد.
پس از آن، ارزش شروع مطالعه خود ماکارونی را دارد.
اکثر تولیدکنندگان هنگام طراحی بسته بندی، پنجره ای می گذارند تا محصول دیده شود.
به ظاهر محصول انتخابی بسیار دقت کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.