نقاشی برای طراحی از سس سفید رعنا بجای رنگ سفید استفاده کرد!ً

بشامل یا سس سفید، مخلوط پخته شده از کره، آرد و شیر است. این یکی از پنج سس مادر است، یک پایه غنی و خوش طعم که می تواند به تنهایی یا برای ایجاد سس های مختلف استفاده شود.

 بشامل در غذاهایی مانند ماک و پنیر، لازانیا و سوفله پنیر برای افزودن یک عنصر خامه ای فوق العاده استفاده می شود.

می توانید از این نسخه های سس سفید و سس سفید رعنا برای تکمیل غذاهای مختلف استفاده کنید.

  • سس چدار: 1/4 قاشق چایخوری خردل آسیاب شده را به همراه آرد اضافه کنید و وقتی سس غلیظ شد، حدود 1/2 فنجان پنیر چدار رنده شده به آن اضافه کنید. روی سبزیجات یا تخم مرغ آب پز سرو کنید.
  • سس مورنی: برای این سس پنیر سوئیسی کلاسیک، 1/2 فنجان پنیر سوئیسی، گرویه یا امانتال رنده شده را بعد از غلیظ شدن به سس اضافه کنید و آن را هم بزنید تا آب شود و سس یکدست شود. این یک سس خوب برای پاستا یا سبزیجات است.
  • سس شوید برای ماهی: 1 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده و کمی جوز هندی رنده شده یا آسیاب شده را به همراه آرد اضافه کنید.
  • سس خردل: 2 تا 3 قاشق غذاخوری خردل دیژون (یا خردل مشابه) یا 1 تا 2 قاشق چایخوری خردل آماده را درست قبل از سرو به سس اضافه کنید. این یک سس عالی برای همراهی ژامبون، سبزیجات یا گوشت گاو است.
  • سس Velouté: آب مرغ یا آب ماهی را جایگزین شیر کنید. این سس سبک تری خواهد بود و برای مرغ، ماهی یا غذاهای دریایی مناسب است.
  • سس سفید پیاز:  1 قاشق غذاخوری پیاز را چرخ کرده و در ابتدای دستور سس سفید آن را در کره تفت دهید. وقتی شفاف شد آرد را اضافه کنید و با دستور سس سفید ادامه دهید.
  • سس قهوه ای (سبوس دار): در این سس به هم زدن و پختن مخلوط کره و آرد ادامه می دهید تا شروع به قهوه ای شدن کند. سپس آب مرغ یا گوشت گاو را به جای شیر اضافه کنید.
  • سس کاری: در ابتدای دستور سس سفید، 1 تا 3 قاشق چایخوری پودر کاری را به کره ذوب شده اضافه کنید و آنها را با هم به مدت 1 دقیقه بجوشانید. سپس آرد را اضافه کنید و به دستور ادامه دهید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.