پودر پیاز خانگی ضد تهوع و آلرژِی!

امروزه دز حالی که پیاز سبز دارای طیف گسترده ای از گونه ها است، آنها اساسا پیازهای غیر پیاز و خوشه ای هستند. طعم آنها نسبت به سایر پیازها ملایم تر است و در بالای آن نت های علفی وجود دارد.

شما می توانید از پودر پیاز خانگی کامل و مناسب برای تزیین سوپ، سالاد، سالسا، غذاهای گوشتی و غیره. ایده آل به عنوان پایه برای پیازچه به دلیل ظاهر و طعم مشابه، به ویژه به عنوان تزئین. می تواند به خوبی گرم شود.

پودر پیاز ادویه‌ای است که از پیاز خشک تهیه می‌شود و مقداری تندی و طعم پیاز تازه را حفظ می‌کند. برخی از آشپزها دوست دارند از پودر استفاده کنند.

زیرا کار با آن راحت تر از پیاز تازه است و نیازی به خرد کردن یا درمان خاصی ندارد و تعدادی از دستور العمل ها به آن نیاز دارند.

اکثر بازارها این ادویه را معمولاً با سایر ادویه های خشک شده حمل می کنند و انواع مختلفی در بسیاری از مکان ها موجود است.

پیاز پیاز برای پودر پیاز استفاده می شود زیرا پیاز بیشتر طعم و عطر متمایز پیاز را متمرکز می کند.

به طور معمول، لامپ ها خشک می شوند و سپس آسیاب می شوند، اگرچه برخی از شرکت ها آنها را به صورت خمیر در می آورند و آب آن را خشک می کنند و ادعا می کنند که این باعث افزایش طعم می شود.

 در هر صورت، نتیجه نهایی یک پودر سفید مایل به ریز با رایحه شدید پیاز است.

اما پودر پیاز می تواند تا 4 سال در شیشه های در بسته و به دور از گرما یا نور خورشید بی خطر باشد.

طعم تند پیاز خام همیشه باعث پارگی مقداری پیاز هنگام برش می شود. در مقابل، پودر پیاز به دلیل فرآیند کم آبی، به اندازه پیاز تازه تند نیست.

به همین دلیل است که وقتی از پودر پیاز استفاده می کنید. چشمان شما اشک تولید نخواهد کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.